FES BLOC AMB LA BIBLIOTECA!

Ibloc maigAvui finalitza per aquest curs la col·laboració dels alumnes de Cicle Mitjà de l’Escola Antoni Vilanova amb el Bloc de la Biblioteca.

Des de la Biblioteca estem encantades de rebre cada mes les recomanacions dels nens i nenes. Pensem que és una manera molt bona de fomentar la lectura, l’escriptura i fer equip amb la Biblioteca, no només com a usuaris i usuàries (que ho són) sinó també com a prescriptors.

Des de l’escola, els mestres pensen que s’ha valorat  com una activitat altament gratificant i sorprenent per la resposta que n’han donat els alumnes.

La participació  havia  estat proposada com activitat oberta i voluntària, i hi han participat tots els alumnes i d’altres han blocmaig2volgut repetir. Dins el currículum de primària, en el treball de competències, l’activitat ha permès treballar la implicació amb entitats socials i públiques del poble, participar activament dins les xarxes socials (el bloc) i treballar continguts del currículum de CM (fer una ressenya bibliogràfica, per exemple) d’una manera significativa i vivencial.

Una experiència que esperem repetir el curs vinent.

Gràcies a tots els que ho heu fet possible!

I a vosaltres, cibernautes, què us ha sembat?

Us deixem aqui les darerers recomanacions:

Quart viatge al regne de la fantasia, de Geronimo Stilton. Ed. PlanetaRecomano aquest llibre perquè ara que ha passat Sant Jordi, us el recomano perquè d’un dia tranquil comencen a sorgir aventures, un ou s’ha robat, i és un ou de drac, la princesa Alys està preocupada. Hi ha tres olors i dos no us les recomano.

Yosra Zaanan

 Escola de dansa: tres passos endavant, d’Aurora Massotto. Ed. La GaleraRecomano aquest llibre perquè m’agrada la dansa: llegiu-lo

Marina Franquet

Setè viatge al regne de la fantasia, de Geronimo Stilton. Ed. DestinoRecomano aquest llibre perquè és divertit  i molt bonic perquè parla de l’amistat, que entre tots ens ajudem. Gerònimo ha de buscar els set talismans i tindrà d’anar a molts regnes.

Laura Calvache

Viatge al regne de la fantasia, de Geronimo Stilton. Ed. DestinoRecomano aquest llibre perquè va de fantasia, de moltes aventures, i de misteris.  El protagonista és un ratolí amb ulleres que al seu viatge l’acompanya una granota. El seu deure és salvar a la princesa de les fades i tenen que travessar molts regnes.

Marina-Fei Rodríguez Lacueva

Tina Superbruixa i els dinosaures, de Knister. Ed. BrúixolaRecomano aquest llibre perquè la Tina arribà a l’època dels dinosaures i va anar amb el seu germà i allà va fer moltes aventures.

Biel Fargas

La Llegenda del gos negre,, de Roberto Pavanello. Ed. Estrella Polar. Jo us recomano el “Bat Pat” perquè és la història d’un gos negre i un ratpenat. El protagonista ratpenat s’enamora d’una ratpenada  i després comencen a passar coses molt estranyes…

Laia Duran

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s