Històries del Malanyet

Malanyet200Encetem nova temporada al Bloc amb una bona notícia! Un dels nostres usuaris, mestre, historiador i bon amic Pere Audí, acaba de publicar el seu primer llibre de ficció. I aixó no és tot, el llibre parla del barri del Malanyet, que es troba ben a propet nostre… que de ficció ambientada a la comarca, n’hi ha ben poca!
L’obra està editada a Edicions de 1984, i acaba de sortir aquests dies. Si voleu saber de què tracta, en Pere ens en fa cinc cèntims al seu bloc:
“El Malanyet és un barri de Falset i el llibre parla de com es vivia, patia, treballava, lluitava… cap al finals de la dècada de 1910 al Priorat. Bé, al Priorat i, pel que sé, a molts altres llocs. Com explica l’editor, “hi són tots: carlins, lligaires, anarquistes, el sometent, la guàrdia civil, jornalers, minyones, capellans i agitadors de tota mena.” I hi són tots perquè és el conjunt el que ens ho explica. Si la realitat és polièdrica, un intent d’explicar-la també ho ha d’ésser. I l’explicació es fa en un to que pretén ser fresc, distès, irònic en ocasions, amb certa dosi d’humor. Bé, si més no és el que he intentat. Si ho he aconseguit o no, això és una cosa que heu de decidir vosaltres. I per acabar, només dir-vos que vaig xalar de veritat escrivint-lo. Podeu pensar que és un tòpic. Bé, sou lliures de pensar el que vulgueu, evidentment, però només tinc ganes de tenir una inspiració com aquella per tornar a passar-m’ho tan bé com m’ho vaig passar aquells mesos d’estiu escrivint Malanyet.”
Des d’aquí li desitgem molta sort i esperem tenir el llibre a la Biblioteca ben aviat perquè tothom en pugui gaudir!

One response to “Històries del Malanyet

  1. Retroenllaç: L’Estiu de l’amor | bibliofalset

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s