La Lectora del Mes

Natalia sanaNatàlia Sanahuges és la lectora del mes de novembre.  Li costa definir-se com a “artista”, així doncs decidim posar creativa.  Podeu veure les seves creacions a prioratetes.com, o bé al seu Facebook. De moment, no para de pintar botes de vi!

El primer record que té d’una biblioteca és el de la biblioteca de la Quartera, la de l’antiga “La Caixa”. Recorda el soroll de la porta, que pesava molt i recorda les taules molt atrotinades. La Natàlia hi anava a fer els deures, a consultar enciclopèdies –tasca avui extingida gràcies a Google- i també a fer una mica de xivarri. Era divertit!, diu.

Creu que les biblioteques són espais on aïllar-se, on el temps s’atura i et dediques a remenar i repassar llibres de tota mena.

La Natàlia recorda amb molt de carinyo el llibre Los escarabajos vuelan al atardecer, de Maria Gripe: li va agradar moltíssim, sobretot el títol. En té un gran record.

Llegir és recomanable per trasladar-nos a diferents móns, per aprendre i per a crèixer, comenta.  I el seu lloc preferit per a llegir és…el wàter! La Natàlia hi ha llegit tots els tebeos.

I ens recomana la lectura de La Invenció de la solitud, de Paul Auster, potser no pel què deia, sinó pel bé que la va fer sentir el llegir-lo.

I quin conte és el seu preferit? Recorda que li agradava escoltar el conte de la Formigueta que anava a Jerusalem i tots els contes encadenats, d’aquest estil.

Per acabar, el seu consell lector: Llegiu per aprendre, per imaginar, per a sommiar i disfrutar!

Gràcies Natàlia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s