Vídeo

GUST DE REVETLLA

Gust revetlla_Imatge_ BAIXAEl Departament de Cultura, a través del Servei de Biblioteques, impulsa en el marc de Gust de Revetlla el concurs gastroliterari, que compta amb la col·laboració d’Ada Parellada, i en què els participants han de presentar vídeos breus amb receptes culinàries basades en llibres que poden ser per a infants o adults, de qualsevol temàtica, de ficció literària o de coneixements. El llibre triat per a la recepta ha de formar part del fons de les biblioteques públiques de Catalunya. Podeu veure dos exemples de vídeo de cadascuna de les dues categories existents: familiar i adults.

Hi poden participar persones de totes les edats, sempre que tinguin carnet d’alguna biblioteca pública de Catalunya. Cal formar un equip d’un mínim de 2 persones i un màxim de 4. Es concedirà un premi a cada categoria, consistent en un pastís gegant per celebrar l’aniversari de la biblioteca pública de l’equip guanyador, un pastís per a cada guanyador i un àpat per quatre persones al restaurant Semproniana.

Els vídeos de les receptes es poden presentar fins al 7 d’abril: cal incorporar-los a Youtube o Vimeo i enviar un formulari indicant les dades de l’equip i l’enllaç al vídeo. El jurat del concurs està format per Ada Castells, escriptora i periodista; Josep Sucarrats, cuiner; Ada Parellada, cuinera; i Carme Fenoll, cap del Servei de Biblioteques. Es valorarà l’originalitat de la recepta, l’argumentació literària i gastronòmica i la qualitat del vídeo. Els guanyadors de Gust de Revetlla es faran públics el 22 d’abril en una de les biblioteques participants a la II Revetlla de Sant Jordi.

Més informació: http://ow.ly/uAPwU

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s