Revistes per Menjar

imagesAl llarg de 14 anys la revista Cuina s’ha convertit en una referencia de la gastronomia del país, però no tan sols des de la perspectiva de l’alta cuina, sinó com un retrat de la riquesa culinària de tots els Països Catalans, des de  les receptes mes senzilles a les més elaborades.
Durant tots aquests anys aquest país ha viscut una revolució culinària que va començar en certa manera amb les primeres estrelles Michelin dels restaurants catalans. Catalunya és avui en dia la meca de l’alta gastronomia i la revista Cuina ha estat i continua sent un cronista excepcional de tot aquest ressorgiment, de les noves fornades de cuiners i de tot el que es cou a les nostres cuines.
Cuina és la tercera revista més llegida a Catalunya, segons el Baròmetre de la comunicació i la cultura, amb 62.000 lectors mensuals.
Per tot això, i aprofitant que aquest mes és el mes de la cuina i els aliments a la biblioteca, el dijous passat varem  comptar entre nosaltres amb Josep Sucarrats, director de la revista Cuina. Ens va explicar com neix, com es crea una revista de gastronomia i com és de necessària una bona foto per tal que els plats entrin per la vista. Una xerrada ben interessant.

sucarrats1

La revista Cuina té també la seva versió digital: Cuina.cat

Que vagi de gust!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s