Els Somnis de paper de Judit Robert

Avui us volem recomanar els llibres de Judit Robert, una escriptora  de la nostra terra, que treballa a la secció infantil de la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp i el passat divendres 6 de febrer ens va portar els seus Somnis de paper fets realitat a la nostra biblioteca.

El Cabdell de fil màgic,   p.txtun relat tendre ple de màgia i bons desitjos, que repassa les estacions de l’any, les festes tradicionals, els sentiments i alguns costums ben nostres, mentre es va teixint la història individual de cadascú.

EL COLOR DELS SENTIMENTSEl Color dels sentiments, un conte per a treballar les emocions mitjançant els colors. Porta incorporats uns mandales per a pintar i el significat dels colors, així com unes quantes endevinalles. També porta la traducció a l’anglès, ideal per a practicar les primeres paraules.
Nil el cocodril,  un cocodril solitari.NIL La seva afició de menjar-se tot allò que es mou al seu voltant, fa que no tingui gaires amics. La cosa es complica quan al Nil li comencen a fer mal les dents. Els dies i les nits es fan molt llargs quan sent dolor i està completament sol. Però aviat el Nil tornarà a somriure, perquè algú que no imagina l’ajudarà.
fada_xielaLa Fada X¡ela,  la història d’una fada diferent de les altres fades. Ella no pot entendre per què la rebutgen i busca respostes. A mesura que transcorre la història, la Xiela es va trobant amb diferents personatges. Ells li aniran mostrant a poc a poc quin és el seu meravellós poder. A través dels personatges, la Xiela es trobarà a ella mateixa.
La Tiona, Tionaés un conte de Nadal una mica diferent. La temàtica central és la igualtat de gèneres, però també hi podem veure la importància de la família, d’una bona comunicació i voluntat per part de tots.
Us animem a llegir-los!

2 responses to “Els Somnis de paper de Judit Robert

  1. Retroenllaç: La Meva àvia és una princesa…un conte de Judit Robert | bibliofalset

  2. Retroenllaç: El Llibre de les bèsties | bibliofalset

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s