El Club Súper 3 entra a les biblioteques

bannersuper3horitzDes d’avui i fins el 4 d’octubre, tots els membres del Club Súper 3 podran participar en el concurs de la cerca de la paraula màgica a les biblioteques de Catalunya.

Biblioteques i el Club Súper3

Amb motiu de la trama prèvia de la propera Festa dels Súpers, el 17 i 18 d’octubre a Montjuïc, es convida a tots els nens i nenes que vagin a la seva biblioteca i busquin,  entre els llibres infantils, una paraula màgica que serà clau per a la història de la Festa dels Súpers d’enguany.

L’acció ha consistit en amagar entre els llibres infantils de cada biblioteca, còpies en blanc i negre de pòsters que contenen la paraula màgica i fer que els lectors infantils els busquin i els trobin en els llibres. Hi ha quatre pòsters especials (un a una biblioteca de cada província) amb un disseny més acurat en color que tindrà un premi associat. Els quatre súpers afortunats que els trobin podran anar a la Festa dels Súpers i conèixer els personatges de la família del Super3 al backstage de l’escenari de l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

Aquesta acció, fruit de la col·laboració entre el canal infantil de TV3 i les biblioteques públiques de Catalunya, neix amb l’objectiu de fomentar els hàbits lectors entre els més petits. A més, les biblioteques catalanes també tindran presència a la Festa dels Súpers en el marc de les activitats programades durant  el 2015 Any de les Biblioteques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s