L’Oreneta de Mont-Sacer

IMG_20151015_140402 Xavier Llopart presenta a la biblioteca  L’oreneta de Mont-Sacer. Una història a l’estil de les Aventures dels cinc o els Set secrets d’Enid Blyton,  ambientada en un petit poblet, on s’hi pot reconèixer La Bisbal de Falset, on es reivindica la vida als pobles petits i la màgia dels estius de la infancia.
L’acció se centra a la comarca del Priorat, on des de fa vuit anys l’autor estiueja a la Bisbal de Falset. L’autor combina la ficció amb referències a la recuperació de la memòria històrica i a l’actualitat.

Xavier LLopart ha estat director de les docusèries “A pagès”, “Sèniors” i “Rurals” i del documental “El bosc, el gran oblidat”, entre d’altres. El  llibre, editat per Tartaruga Edicions d’Alfarràs (Segrià), hi ha la voluntat de reivindicar l’esperit rural, l’essència de ser de poble. En la mateixa solapa, Llopart recorda com la seva “ànima rural“ es va acabar de formar “els estius a Calonge, a pagès, a casa l’àvia Maria i l’avi Anicet”.

El llibre està il·lustrat per Francesc Masip, il·lustrador de la Bisbal de Falset, autodidacta, ha treballat per l’editorial Bruguera, Norma Cómics i amb moltes altres empreses del món del cómic de prestigi internacional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s