Formació en smartphones i tauletes per a majors de 55 anys.

Formació + 55-1Els tallers gratuïts requereixen d’inscripció prèvia i tindran lloc els dies 4 i 11 de novembre, de 15:30 a 17:30h

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset acollirà dos tallers gratuïts de formació en telèfons intel·ligents (smartphones) i tauletes. Els tallers, organitzats per la Fundació Vodafone i la Fundació Pere Tarrés, s’adrecen a majors de 55 anys.

L’objectiu és proporcionar coneixements sobre l’ús d’aquests dispositius mòbils, així com d’algunes de les aplicacions que hi estan vinculades.

Es tracta, per tant, de dues sessions de dues hores cadascuna (quatre hores en total) amb els següents continguts específics: revisió de la configuració del compte de Google, repàs de la connexió a internet i el seu accès, descàrrega i instal·lació d’aplicacions útils i accessibles, ús del WhatsApp i introducció ad’altres aplicacions que permeten comunicar-se (Messenger, Line, Skype, etc).

Les persones participants en aquestes sessions s’han de portar el seu propi dispositiu mobil, ja que un dels objectius és que puguin treure el màxim profit del seu telèfon intel·ligent o tauleta digital.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s