Un bon país no és un país low cost

La Biblioteca va acollir ahir divendres  la presentació del llibre de l’economista de Falset Miquel Puig i Raposo: Un bon país no és un país low cost: una proportada_un-bon-pais-no-es-un-pais-low-cost_miquel-puig-raposo_201506110938posta contra la indecència  editat per Edicions 62. La presentació del llibre la va fer Jesus del Rio, vinater de la DO Montsant i Doctor en antropologia cultural.

En el llibre, Puig sosté que “un bon país és aquell en què els seus ciutadans poden viure bé. Per poder viure bé, cal construir una societat decent, que tracti bé els seus ciutadans, amb dignitat i sense desigualtats. Catalunya podria arribar a ser un bon país, sense misèries ni excessos. Per arribar-hi, però, cal una bona gestió. En aquest assaig clarivident i entenedor, l’economista Miquel Puig proposa un canvi en les polítiques i directrius econòmiques actuals (apostar per un turisme de salaris alts, una indústria productiva i un salari mínim digne) per construir una Catalunya decent, estable i amb unes perspectives immillorables de futur”.

12369272_10208160635043065_588634077243985936_nMiquel Puig i Raposo, nascut a Tarragona l’any 1954, està estretament vinculat a Falset, on actualment és regidor d’ hisenda de l’Ajuntament. Doctor en Economia, ha desenvolupat la seva carrera professional en l’ensenyament universitari, l’administració pública, l’empresa multinacional i l’assessorament independent. En els anys noranta va ocupar diversos càrrecs a la Generalitat de Catalunya, entre els quals destaquen els de director general d’Indústria i Comissionat per a la Societat de la Informació. Ha estat l’únic director general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals nomenat per consens del Parlament de Catalunya. Ha estat director general d’una empresa d’infraestructures aeroportuàries, amb seu a Londres, i ha col•laborat amb empreses de capital-risc. Actualment, treballa en l’àmbit de la gestió universitària. Publica regularment articles en premsa. Casat i amb tres filles, viu entre Barcelona i Falset.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s