La Meva àvia és una princesa…un conte de Judit Robert

juditrobertJudit Robert torna de visita a la nostra biblioteca, aquest cop per presentar-nos el seu nou llibre, La meva àvia és una princesa, d’Onada edicions. La Judit,  apassionada per la lectura i les arts plàstiques, treballa a la secció infantil de la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp, on organitza activitats de foment a la lectura. Durant les seves estones lliures organitza tallers en escoles i instituts aplicant el coaching i la PNL per tal d’estimular i millorar les habilitats de creació, desenvolupament i comprensió de textos. És autora de diverses publicacions com La fada Xiela (2011), Nil el cocodril (2012), La Tiona (2012), Un cabdell de fil màgic (2013) i El color dels sentiments (2014).

L’anPortada Obre el teu cory passat també va publicar a la mateixa editorial Obre el teu cor, “un recull de nou contes i un poema, amanits amb un grapadet de haikus i regats amb proverbis del món. Acompanyats d’unes il·lustracions on tot té cabuda si tens bona imaginació i un xic de visió artística. Servits juntament amb instruccions per tal que les paraules no puc passin a ser història.”

El conte que avui ens presenta, La meva àvia és una princesa, està dedicat a les persones grans, als avis i les àvies. A tot el que són, a tot el que han viscut, a tot el que ens han ensenyat i a tot el que representen en nosaltres i en la nostra societat.

Si veniu podreu gaudir d’aquestes històries i d’un taller de dibuiz zen.

Si voleu saber més coses de la Judit, la podeu seguir a llunamagica.blogspot.com.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s