Fem contes de ciència: els contes dels nens i nenes de P4 de l’Escola Antoni Vilanova

IMG_20160527_165311Hi havia una vegada la classe dels Esquirols i la classe dels Conills de P4 de l’Escola Antoni Vilanova de Falset: estaven treballant  l’univers i al veure l’interés que despertava el tema  entre els alumnes, van decidir  presentar-se al concurs de Cosmo Caixa, Fem contes de ciéncia. Els nens i nenes van inventar-se dues històries, El Viatge per l’Univers, i En pedrot…i per què la terra va començar a girar.

Aquest concurs es convoca amb l’objectiu d’estimular l’interès pels temes de ciència i el pensament científic entre els estudiants, ja siguin petits o joves, amb la intenció de potenciar la creació d’obres literàries o plàstiques que tractin la ciència amb imaginació i valor científic.

I aquestes històries escrites pels Esquirols i Conills de P4, han quedat tant i tant bé que finalment han vist la llum editades, amb la col·laboració de l’AMPA de l’Escola, i les podreu venir a escoltar de viva veu el proper divendres 3 de juny a la biblioteca.

Moltes felicitats a l’Escola Antoni Vilanova (que enguany compleix 100 anys) per aquesta iniciativa, i sobretot l’enhorabona a tots els nens i nenes de P4.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s