Setmana Bio per l’alimentació ecològica

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) porta organitzant i celebrant la Setmana Bio per l’alimentació ecològica des de l’any 2013. La Setmana Bio va néixer com una marca comú pensada per concentrar en una setmana tota una sèrie d’actuacions, programades per qualsevol persona, entitat i, en general, agent promotor relacionat amb la producció ecològica, que encaixin amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer el sistema de producció ecològica i, en general, l’alimentació ecològiques.

A partir d’aquest any, neix la Setmana Bio a l’escola, per tal de potenciar les activitats de promoció dins de l’àmbit d’ensenyament i la comunitat educativa. Les dates previstes per aquesta primera edició de la Setmana Bio a l’escola seran del 23 al 29 d’octubre.

Les biblioteques també estem interessades a participar en aquest projecte per tal de  donar a conèixer i promoure la producció i l’alimentació ecològica. La nostra  participació consistirà en fer un aparador amb publicacions relacionades amb l’agricultura i l’alimentació ecològiques, i farem també una xerrada  sobre sucs i batuts amb la coach Montsant Aleu el dia 29.

A partir del dia 23 podreu visitar l’aparador a l’entrada de la Biblioteca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s