Fes Bloc amb la Biblioteca!

Blocgenerbloccole

Una vegada més els alumnes de Cicle Mitjà de l’Escola Antoni Vilanova col·laboraren amb el Bloc de la Biblioteca amb les seves recomanacions literàries.

La Petita ciència de la salut, de Valentí Fuster. Ed. Planeta Recomano aquest llibre perquè parla molt de la salut i de la ciència. Hi ha petites històries que parlen de la dieta alimentària. Jo us recomano aquest llibre perquè és interessant.

Nil capdevila

El Misteri dels ous d’or, de Luira Villar. Ed. McMillan Us el recomano perquè és graciós, et sents aventurer i és divertit. Per llegir-lo has de ser fort, ja que és molt dur.

Erik Rof

 Junie B Jones és la capitana, de Miguel angel Porreña. Ed. Brùixola Recomano aquest llibre perquè és molt divertit  perquè hi havia un problema molt greu. Us recomano que llegiu aquest llibre i no se mengen les ungles!

Marina Franquet

 El Pirata Esgarrifa, de Jean Pierre Jäggi. Ed. Takatuka Us recomano aquest llibre perquè si us agraden els pirats aquest és el llibre adequat.

Julia Coll

 El Club 3 beta: quatre amigues i un misteri, de Pat Birlly. Ed. Estrella Polar Recomano aquest llibre perquè és divertit  i de misteri! També perquè surten tres personatges que m’agraden molt i que són rates penades.

Bertabloc   Berta Forés

 

Els Amants papallona, de Benjamin Lacombe Ed. Barcanova Recomano aquest llibre perquè és d’amor i ens explica que les coses que no t’agraden et poden arribar a agradar.

Salmabloc   Salma Badis

Torradetes amb nassos de ratolí, de Daren King. Ed. CruïllaEl recomano perquè és molt divertit i descobreixen que els humans mengen torradetes amb nassos de ratolí i passen un munt d’aventures molt divertides.

Joan Rabadà

 La Bugada del cel, d’Estrella Ramon. Ed. Del PirataLa Història que passa és divertida perquè la Serafina fa riure molt mentre és al cel intentant netejar-ho tot: des dels núvols, les estrelles, els planetes… A mi m’ha agradat molt.

Laura Piñol

Deixa un comentari