Aquest estiu, Club de Lectura Infantil

clublecturainfEl Club de lectura infantil és un espai de trobada per a nens i nenes a qui els agrada la lectura. Es reuneixen un cop al mes per tal de compartir impressions i experiències sobre els llibres proposats.

A banda de passar-ho bé, els objectius del Club són animar a la lectura i al diàleg entre els nens, millorar la capacitat de comprensió del text i oferir noves possibilitats per gaudir del temps lliure i a la vegada fomentar l’ús de la biblioteca .

S’adreça a nenes i nens de primària (grups de fins a 7 anys, de 8-10 i de 10-12) a qui els agrada llegir i parlar de llibres.

La durada de les trobades serà d’uns 45 minuts, els dimarts per la tarda a la biblioteca, de l’1 de juliol al 10 d’agost. A banda de la trobada per comentar cada llibre, els membres del Club construirem ninots de paper maché de personatges literaris durant tot el mes.

Aquests són els primers llibres que llegirem al Club:

Grup 1: Gat i peix, de Joan Grantg4t i pe1x

Què tenen en comú un gat i un peix? Vénen de móns diferents, però de ben segur que poden ser grans amics.

 

 

 

 

Grup 2: La Venjança dels mofetes, de Rody Doylemofetes

 

 

 

 

 

El senyor Mack està a punt de viure una experiència que no es mereix…la venjança dels mofetes. Els adults es passen de llestos amb els nens: els que els asseguren que alguna cosa té gust de pollastre quan no és així, els que es fan pets i donen la culpa als nens, els que es mengen l’últim tall de pizza sense preguntar als altres si en volen…

peto-mandarina
Grup 3: Un petó de mandarina, d’Eulàlia Canal
El primer dia d’escola de la Vanina, el Tavi ja veu que és una nena especial i se n’enamora de seguida. Però, com s’ho farà, un nen tan normal com ell, per acostar-se a una noia tan extraordinària?

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s